Fy fasiken – ha ha ni missa stjäla moppen!!!

Hej.

Fy fasiken vilken jävla kväll jag haft. Strax före sju ringer Marre som körde moped till träningen idag och säger att någon baxat hans moped. Jag som inte förstår först tror att den är snodd. Det var den inte utan någon idiot har försökt att stjäla den. De har pajat rattlås och tändningslåset i ett försök i att komma åt två kablar som sitter till vänster. På alla mopeder utan på det märket och den modellen som Marcel har kan kan göra så och sno en moppe, säger bärgaren. De ska även ha tagit sönder båda bakspeglarna och varit på batteriet. Plus flera andra saker som jag inte förstår men som är anmält.

Alltså det är ju inte för inte som vi oftast inte tillåtit Marcel att köra moped till Visättra så ofta men idag fanns inte så många alternativ för att ta sig till träningen. Det hsr hänt att det stulits saker ur omklädningsrummen när killar tränat. Det hängs och drivs mycket omkring själva Visättra. Så jäkla typiskt när han fick köra moped idag. Bajs Bajs Bajs säger jag. Fy fasiken – ha ha ni missa ni missa!!! Det bästa av allt är känsla av att de idioterna missade stjäla Marres moppe för det går inte stjäla en Peugeot Street Zone.

Mot Visättra och kvällens cirkus kring moppen.

Wille och jag satte oss i bilen för att åka mot Visättra och börja kvällens cirkus runt mopeden. Det anmäldes hos polisen, försäkringsbolag och bokades bärgning. Bärgaren fick vi vänta på eftersom den skulle gå genom försäkringsbolaget. När han kom visades det att han var super trevlig han gjorde en snabb koll om vad de förstört som vi kunde lägga till i anmälningarna.

9mop49mpo29mop3

Mopeden bärgades till en verkstad med oss i släptåg för att kunna lämna in nycklar och hela den biten. Att bärga en moped var inte det lättaste tydligen när bärgaren inte hade en sådan bil som behövdes. Efter mycket om och men kom den fram till en verkstad. Hoppas nu bara att moppen blir lagad eller att Marcel får ut en ny snart. Över 3,5 timmar senare så är jag ganska slut i skallen. Hoppas alla följare som väntar på besök kan ha lite överseende med mig idag men jag är så trött just nu.

puss2

KRAM

12 thoughts on “Fy fasiken – ha ha ni missa stjäla moppen!!!

Add yours

  1. Usch vad tråkigt och irriterande! Hoppas det löser sig på bästa möjliga sätt och att han snart får tillbaka sin moppe

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: