Naglarna ställde till med problem.

Hej.

Igår var jag Marcel och Tilda iväg hos polisen för att äntligen förnya våra pass. Det har liksom inte blivit av eftersom vi inte åkte iväg i somras. Fixa pass är ju oftast smidigt men för oss eller mig blev det lite problem. Nästan löjliga som blev på riktigt.

7po1

Naglarna ställde till med problem.

Aldrig förr har jag upplevt att mina naglar varit i vägen eller ett problem förrän hos passpolisen igår. Visst har naglarna blivit längre och längre men det har alltid funkat att ha långa naglar. Hos passpolisen ställde de till med problem när fingeravtrycken skulle lämnas. Pekfingrarna ska läggas på två småplattor som läser in fingeravtrycken. Det var inte det lättaste när kanten var för hög och naglarna tog emot i kanten. Att göra de avtrycken tar vanligtvis mellan 1 till 4 sekunder för mig tog det säkert fyra minuter. Fy vad det var jobbigt där och då för att klippa av naglarna var inte alls något alternativ. Tills sist gick vi äntligen mot bilen med tre nyfixade pass. Något lättad måste jag säga att jag var. Tänk om jag hade behövt klippa mer naglarna. Det hade gjort kaos i mig kan jag lova. Skönt att det gick vägen till slut.

7po2

7

28 reaktioner till “Naglarna ställde till med problem.

Lägg till

 1. Åh vad jobbigt när en sådan detalj ställer till det! Men tur att det löste sig så ni fick era pass 🙂 Hoppas du får en fin onsdag! Kram fina

 2. Där ser man, man vet aldrig när naglar kan vara ivägen 😉 Hade aldrig bekymmer förr med långa naglar men kan förstå att det blev knas med maskinen där hos polisen. Den är ju superkinkig. 🙂

 3. Var naglarna nyfixade? Haha jag hade själv vägrat att klippa dem. Skulle då fråga om de skulle stå för kostanden😂

 4. Hade ingen aning om att de var så känsliga :O vilken tur att de gick till slut så du inte behövde klippa naglarna 🙂 Ska ni ut och resa snart? 🙂

 5. Vilken tur att det löste sig till slut, men det är ju inte kul att behöva klippa ner dom för det ändamålet, jag kommer inte ihåg att jag gjorde det när jag förnyade mitt pass hm….

 6. Åh nej… haha.. tur att det löste sig utan att behöva klippa av dem!!
  Konstigt att de ens har sånna kanter, har de inte tänkt på den långnaglade befolkningen… haha… diskriminering 😉

  Ha en fin dag!!

  kram kram

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: