Från början till slut så inget glöms bort.

Hej Hopp.

Jag är helt slut. Vilket jag vet att människor inte gillar när andra säger men jag säger det och med all rätt. För jag är verkligen helt slut i både kroppen och skallen. Det har varit en bra dag med flera nya intryck och upplevelser och mys. Men idag blev det lite för många uppdrag på min lott. Tänkte att Jippi jag kryper ner i badkaret med en badbomb men jag tror inte jag orkar ikväll. På den nivån är det – well sånt är livet.

Från början till slut så inget glöms bort.

Det kan säkert spela in att jag sov dåligt i natt varför jag är så trött och slirar på tangenterna hela tiden. Två saker stod på min To Do Lista idag fotanalys och möte på en skola inne på Östermalm. Tilda var sugen på att åka med in till stan vilket jag tyckte var roligt. Det är alltid mysigt att umgås med min fina dotter.

8a

Fotanalys hos Full Funktion.

Med hjälp av specifika tester görs en analys av dina fötter för att finna orsaken till smärtproblematik i fot, knä höft mm. Jag var en gång i höstas på zonterapi i fötterna vilket jag tyckte var så fantastiskt och trodde väl glad i hågen att detta var lite samma grej. Så var det inte alls utan helt annorlunda. Vad gav det? Jag fick veta att mitt ena ben är längre än det andra det visste jag redan. Mest intressant var att kliva upp på ett kristallbord som de kallade det där de fotade mina fötter som naprapaten sedan pratade med mig om. Hon såg mitt mortons newrom i hallux foten som jag kallar den som jag opererade för några år sedan. Såg även att hammartån som jag klagade på dag två efter operationen inte sitter ihop benbitarna vilket jag sagt hela tiden men den opererande kliniken säger att den gör. Det gör den inte kunde även jag se. Men som bedömning så visste jag redan allt och de gav inte någon ny kunskap mer än att jag hade rätt vad gäller foten efter hallux valgus operationen. Mest spännande var kristallbordet.

8b

Mot Östermalm och Fältöversten.

Efter fotanalysen gick vi genom stan bort till Fältöversten där Tilda skulle shoppa medan jag var på möte. Sakta i lugn och ro gick vi genom stan i vår egen takt och snackade om allt mellan himmel och jord. Bingo för Tilda när hennes försäkringspengar för ärret i läppen damp in på mitt konto. Nu kan hon verkligen köpa de saker som hon önskat sig och som jag tyckt varit lite onödiga. Jag måste tipsa om Insurello som drev hennes ärende. De hjälper till att få ut ersättning från dina försäkringar. Många missar att söka ersättning för kvarstående besvär – De hjälper till! Mer ersättning. Enkel digital process. Spara tid. Inled ärende avgiftsfritt. Försäkringstyper: Ärr, Olycksfall, Skador, Arbetsskador, Medicinsk invaliditet. Nackdelen är om något att Insurello tar 25% av den summa som betalas ut men jag tycker att det var mer än värt för de försäkringar som handläggaren hittade visste jag inte ens om. När jag kom tillbaka till Fältan satt dottern och mumsade Frapino och hade hittat snygga jeans som hon senare köpte.

8c

Mötet på skolan.

Mötet på skolan gick bra men jag stannar här. Hur som helst så var det det absolut vackraste skola jag någonsin klivit innanför dörrarna på.

8carlsson
Bilden lånade jag av Carlssons skola

Väl hemma igen blev det dags att leka taxichaffis igen till och från barnens träningar plus ett nytt försök att fota Marcel på isen.

natti

Puss & Kram

 

12 reaktioner till “Från början till slut så inget glöms bort.

Lägg till

 1. Läste först fotoanalys. Haha. Lät jättespännande men trist att du inte fick mer svar än du redan visste om.

  Härligt att dottern hängde med och vilken lycka att hennes försäkringspengar damp ner.

  Förstår om du var slut efter den dagen!

  Gilla

 2. Jag trodde verkligen det stod fotOanalys först 😀 har aldrig gjort en sån men det lät spännande. Tänkte du göra något nu när du vet att stortån inte är rätt, eller kanske inte går att göra något?

  Så fint att få ha en dag med din dotter. Hoppas det gav energi efter en dålig natt.

  Gilla

 3. Jag var också på fotanalys för ett tag sen men då jag visste vad jag ville ha gjordes bara en snabb överblick och sen förberedde de mina inlägg. Har vart på sånt innan så visste att jag behövde förnya mina inlägg så därför gick det så smidigt denna gång. Jag har också opererat hallux valgus och går inga besvär efter det än ett fult ärr men de upptäckte artros i stortåleden när de opererade vilket jag emellanåt har ont av.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: