Kul fysträning att titta på.

Halloj.

Jag misslyckades med mitt uppdrag idag att vara fotograf. Marcel gick igår med sitt lag på is igen. Idag önskade Marre att jag skulle komma och fota snygga bilder på honom i målet. Fy vad trist… jag failade. De bilder jag tog på Marcel i mål blev inte alls som jag ville ha dem. Underkänt blev betyget av uppdragsgivaren och som tur är även av fotografen som lovade bättring och nya bilder redan imorgon. Lite trist men sånt är livet.

Tillbaka på ljugarbänken med kameran.

Jag har min favoplats i Visättra hallen. Ljugarbänken som jag kallar den har blivit min plats. På bänken brukar jag sitta och mumsa smågodis, värma mig med kaffe och leka hobbyfotograf. Idag var jag tillbaka efter sommaruppehållet på bänken en stund för att fota lite på min Marcel och hans lag. Lite roligt är det att FIK J18 spelar två matcher redan till helgen.

7h1

Kul fysträning att titta på.

Vet inte vad man kallar denna övning men kul var det allt att titta på killarna från läktaren. Heja Flempan J18.

7h47h2

Många nya är det.

Många nya spelare är det i laget denna säsongen. Därför är det skitsvårt att se vem som är vem utan varken namn eller nummer på träningströjorna. De gamla rävarna känner jag igen och flera av killarna har Marre spelat med i över 7 år.

7h5

Bjuder på en gammal bild på min Marcel i målet.

Bara för att jag failade idag och inte klarade av att presterar som jag önskat.

11ssaw

pusskram

5 thoughts on “Kul fysträning att titta på.

Add yours

  1. Vad roligt med matcher i helgen, hoppas det kan bli lite fina bilder då istället om du ska gå såklart ❤️

  2. Så himla kul det är att kolla på sina idrottande barn! Och att se ett lag efter en sommar … mycket hinner hända med dem. Kul det också 🙂 HEJA HEJA

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: