Så roligt att öppna paket.

Hej Hej.

Hämtade ut två paket från rean på Nelly och HM idag. Visst är det något speciellt att öppna paket även om de är från en själv. Tänk att det kan vara lika roligt nu när man är vuxen som det var när man var barn. Kan ni tänka er att alla saker i paketen inte kostade mer än 510kr. Enligt mig är det rena fyndet. Tyvärr så var de svartmönstrade byxorna alldeles för långa så de får åka tillbaka till butiken. Baddräkten känns så där. Vet inte om det är min grej men jag tycker att det är så snyggt på andra jag sett på badet och i medier i sommar men jag bestämde till slut att behålla den.

Så roligt att öppna paket.

Jag tror att jag har bästa fotografen här hemma. Tilda är bra på att ta bilder och intresserad och kan mycket om sociala medier. Kanonbra när jag vill eller behöver vara med på bild.

Av fem varor passade och föll fyra i smaken det är vad jag kallar en bra shopping. Skorna var lite högre än vad jag föreställt mig. Jag gillar ju klackar men hade önskat att de varit lite lägre.

7d7a7f7b7c7g

7h

puss2

PUSS

 

15 thoughts on “Så roligt att öppna paket.

Add yours

 1. Jaa! det är alltid så roligt att öppna paket, även om man har beställt dem själva, men det är som en liten julafton varje gång! Snygga kläder och prylar du köpte!

 2. Älskar att öppna paket man har skickat efter haha 😀 😀 😀
  tyckte skorna såg fina ut på dig och inte alls för höga

 3. Det är alltid roligt med paket! Håller helt med dig. Billigt var det med!
  Svar: Ja västkusten är bästkusten helt enkelt. Hoppas du kommer ner i våra svängar.

 4. Jag blir verkligen som ett barn ibland när jag öppnar paket. Och ibland låter jag det vara ett tag och sambon säger ”om inte du ska öppna så gör jag det” så öppnar han och tvingar mig till att prova med detsamma.

  Vilka kanon fynd du har gjort❤

 5. Det är alltid kul att öppna paket, även om man vet vad som är i 🙂 Jag hämtade ut ett paket i förra vecka, jag hade beställt byxor, men som vanligt så är dom ca 15 cm för långa, det är trist att man ska vara så kort 🙁
  Perfekt att ha en fotograf till hands hihi 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: