Bara vara, vila, hänga och filosofera.

Hej Hej.

Idag gav jag mig själv en Kamilla dag. Jag kände att det var något som jag verkligen behövde just nu. Att få göra saker för bara mig och kunna reflektera lite över livet helt enkelt. Så så fick det bli – jag åkte in mot stan. Två saker hade jag bokat in sedan tidigare plus ett bloggmöte. Annars så gick jag runt runt i min älskade stad och filosoferade.

6jj
Här på Söder vid Oscar I:s Minne (huset som jag mer än gärna renoverar och flyttar in i) satt jag i solen med en kaffe och bara andades.

Bara vara, vila, hänga och filosofera.

Först smet jag in och fyllde i min botox i bekymmersrynkan. Min vanliga sköterska hade semester vilket jag inte förstått eller så hade jag missat att säga att jag bara vill att Amanda gör mina behandlingar. Men men nya läkaren var trevlig och kändes proffsig hoppas nu bara att hon är var lika bra som Amanda. Skönt annars när klinikerna erbjuder touch up om botoxen inte tar som den ska. Bästa var att jag inte tyckte att det gjorde så ont denna gången. Vad nu det betyder.

Blueberry fick stå för lunchen idag. Deras smoothies är bara godast av alla tycker jag. Förr var favoriten go nuts men nu har jag snöat in på eat your greens som innehåller
äpple, apelsin, ananas, mango, citron, spenat, vetegräs och spirulina.

6c

Solrosorna fick stanna kvar.

Smet in en sväng på blomsterbutiken NK och drömde mig bort. Förälskade mig i alla solrosor. Visst var det väl mera poppis med solrosor förr. Ett slag skulle alla odla dem och i Nybro som jag kommer från tävlade nog mammorna om vem som fick vackrast och framför allt högst. Skönt att den tiden är förbi. Om jag skulle åkt hem snart skulle jag tagit med några solrosor hem. Nästa gång kanske eller annan dag får det bli solrosor.

6b

Lush badbomber gillas verkligen av mig.

Lush och deras underbara badbomber är något som aldrig går ur mig om man nu säger så. Hur som helst så tycker jag det är så mysigt att bada i ett varmt bad med badbomb eller med massor av bubblor. Jag hittade en ny bomb med en ljuvlig doft som fick följa med hem. En bra dag ska jag krypa ner i badkaret med lite bubbel, ljuv musik och nya  bomben. Så härligt när vardagslyxen endast kostar runt femtiolappen.

6e6g

Dagens Vill Ha…

Just nu har jag fastnat för snygga skira blusar. Fast jag redan har två som jag använder ofta och trivs i så smed shoppingtarmen lite extra för denna fina blus inne hos BikBok. Tänker den till ett par snygga slitna jeans med ett par fina klackskor. Me Like, säger jag.

6h6i

Nyklippt och fin.

Något som jag dragit mig för alldeles för länge var att gå och klippa håret. Jag är så kräsen när det gäller frisörer och naglar och har väl inte innan hittat någon som jag tyckt verkligen kan klippa igenom ett hår i topparna. En bloggkompis tipsade mig och Nina hos Baresso på Rosenlundsgatan. Så jag gjorde slag i saken och bokade in mig som idag hos Nina. Hon kunde klippa och var noggrann. Lite trist att mitt hår var så slitet att det behövdes klippa så mycket men det var jag som sa till frisören att ta bort allt slitet och tråkigt. Hur som helst så känns det bara bra just nu och jag är nöjd.

6k

Bloggmöte och promis.

Till sist så gick jag på bloggmötet. Jag erkänner att jag började bli lite småtrött men med gott kaffe så kunde jag skärpa till mig. Hade jag haft mera tid och energi så hade jag utforskat Sjöstaden mera men så blev det inte denna gången. Well, mötet gick bra och vi får se vad det leder till i framtiden. Jag måste ta mig en funderare.

6l

puss1

 

 

 

 

27 thoughts on “Bara vara, vila, hänga och filosofera.

Add yours

 1. Det är skönt med att ta en dag för sig själv och skämma bort sig själv. Man måste göra det för att samla lite energi.

 2. Låter som en fantastisk dag. Att ro om sig själv är viktigt det också, man får aldrig glömma sig själv! 🙂

 3. Den där bekymmers rynkan mellan ögonbrynen eller snarare ravinen på mig. Jag hade gärna fått bort den jag med, kanske en dag.
  Man borde göra som du ibland…ta en dag och umgås med sig själv..härligt /Jenny

 4. Att bara vara är ju så viktigt. Och med sig själv också. Det är så skönt att bara strosa omkring och göra det som faller en in.

  Kul att du blev nöjd med håret ändå, det kommer ju växa ut så småningom. 🙂

 5. Jag fick sån inspiration av din text att jag ska tillåta mig själv att ha en sån här dag i månaden som du har.

  Jag är också kräsen när det gäller frisörer

 6. Skönt att det kändes bra med botoxen, hade ändå haft en liten osäker känsla när någon annan tar över! 😀 Underbara bilder!

 7. Vilken skön dag! Vi behöver alla lite vardagslyx ibland. Att få bara vara i nuet och fundera är bara det lyx iallafall i mitt liv.

 8. Vilken härlig dag det låter som att du haft! Ibland behöver man pyssla om sig själv, det är lite som balsan för själen. Det är vi alla värda! Tilläggas skall även att jag tycker dina bilder är otroligt fina!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: