Som ett barn på nytt.

Hej Hej.

Vet ni vad? Det har regnat här hos mig. Vi vaknade alla i natt av att det åskade som bara den. Därefter kom det regn så det mer än smattrade på fönsterna. Idag har det också regnat. När regnet föll när jag satt ute på altanen fick jag helt enkelt feeling och duschade i regnet.

Som ett barn på nytt.

När det regnade som mest kunde jag bara inte låta bli utan gick ut i ösregnet på berget och duschade. Så roligt och tokigt på samma gång men vad gör väl det om hundra år. Ingen såg mig när jag stod där på berget i linne och shorts. Ibland måste man göra lite av vad som faller en in liksom. Jag blev nog inte förskollärare för ingenting. Ja, jag vet att jag är lite barnsligt och tur är väl det, jag vet och jag får små infallsvinklar och tur är väl det , för hu så tråkigt livet skulle vara annars. Lite rädd var jag om telefonen trots att den ska vara vattentät så fick bilderna bli fotade halvt om halvt under altantaket.

29b29c29a

Dags att börja göra mig i ordning för ikväll väntas födelsedagsmiddag för killarna i stan.

7

9 reaktioner till “Som ett barn på nytt.

Lägg till

  1. Åh, det låter verkligen helt underbart! Om vi bara fick lite regn här också så skulle jag mer än gärna göra detsamma!

  2. Åh så härligt att ni fått regn! Vi fick en redig skur på c.a 10 min igår, men idag är det lika varmt som det varit hela sommaren. Hade gärna önskat mig lite mera regn såklart!
    Svar: Ja, det är viktigt att kunna känna sig trygg i sitt hem. Åh vad bra av henne och ja larm ger verkligen en trygghet. Tur att dessa medel finns nu när allt har eskalerat.

  3. Haha helt underbart ju! Tänk att man kan känna sån glädje över lite regn som de flesta gör just nu. Blev överlycklg när jag såg att det började regna 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: