7 saker ni inte visste om mig.

Halloj.

Lånar en lista av en bloggvän Johanna – saker ni inte visste om mig.

1. Jag har tagit studenten två gånger. Först gick jag Konsumentekonomisk linje och efter ett år som vikarie i förskola valde jag att gå vårdlinjen gren barn och ungdom och utbilda mig till barnskötare. Fel val med facit i handen. Jag skulle läst till förskollärare direkt istället vilket jag senare utbildade mig till. På så sätt hade jag sparat en massa studielån.

2. Jag klarar inte alls av att äta något som är rått eller alldeles för rött. Sushi funkar inte alls vilket är synd för det ser verkligen så gott ut. Jag äter alltid veg när jag äter ute och mestadels vegetariskt även hemma.

3. Jag har alltid haft svårt för sävliga människor som inte vet eller vågar säga sin mening. Gillar inte heller högljudda veta bäst människor som tar på tok för mycket plats.

4. Jag skulle mer än gärna bo på en husbåt. En hemlig dröm som jag haft länge.

5. Om jag fick vara ett djur för en dag skulle jag alla dagar i veckan vara en fågel. Tänk känslan av att kunna flyga och se, uppleva och ha koll på alla andra.

6. Jag känner mig som en trasdocka ibland som knappt hänger ihop. Såg en fin docka kvarglömt runt fontänen igår på Mall of Scandinavia.

7. Jag drömmer om att kunna hyra ett hus i Italien en hel sommar.

28b

7

7 reaktioner till “7 saker ni inte visste om mig.

Lägg till

  1. kul lista! Ny besökare på din blogg, så det var ju toppen med en sådan introduktion 😉 Tycker i och för sig att fåglar är ganska äckliga (får en ens säga så?) men skulle lätt vilja kunna sväva uppe i luften och dykan ner i havet!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: