Random bilder – jag tar dem alltid.

Halloj.

Är det bra med er? Vi har det molnigt idag men lika varmt som innan. Många pratar om att de fått regnskurar men inte vi inte. Det föll några droppar regn när vi klev ur bilen i Solna hos syster men de var så få att jag knappt blev blev om nosen. Är ni som jag osäkra på att ni ska glömma bort parkeringstiden när ni parkerat på betalställe? Jag måste alltid fota biljetten så jag kan uppdatera mig för sånt kan jag inte alls komma ihåg längre.

28a

Spontan sväng till Mall.

Tanken från början var att vi skulle tagit en promis längs vattnet och drömt om vilken husbåt vi skulle flyttat in i vid Pampas Marina. Men så blev vi lite osäkra på om det skulle regna så vi åkte till Mall of Scandinavia istället. Där var det hur mycket folk som helst. Fler än oss som tänkt samma sak säkert vad gällde regn eller inte. På Mall strosade vi runt på reorna. Jag hittade en blus på rean samt ett par svart byxor som dock inte var rea på fick följa med mig hem. Tilda åkte hem med underkläder från Victoria Secret. Vi hann även med varsin burgare och en kaffe innan vi åkte hemåt igen.

28d28e

Random bilder – jag tar dem alltid.

Vet inte varför jag alltid råkar ta en massa random bilder. Jag slinter väl men ibland fattar jag inte ens när och var de blir till. Så var det med denna idag. Det tog en stund att se och förstå var den var fotat. Säkert från fontänen där vi satt och åt lunch på Mall – när vi reste oss upp igen och skulle gå vidare tror jag och det kan stämma med tiden för när bilden är tagen. Men om jag ska vara ärlig så blev bilden ganska cool.

28c

7

16 reaktioner till “Random bilder – jag tar dem alltid.

Lägg till

 1. Låter som ni hade en intressant dag, kul när man hinner med så mycket på en dag. Måste också passa på att säga att du verkligen tar otroligt fina bilder. Om jag skulle börja som hobby fotograf vilken kamera skulle du rekommendera för en nybörjare?

  Detta med husbåt det skulle vara en dröm men jag kommer nog drömma mi många år:)

  Puss tillbaks

 2. Vilken härlig dag, även om det nu inte blev regn så behöver man en paus från solen då och då.
  Snygga naglar 😍

 3. Vi fick nån liten skur igår, men vart desto mer regn och åska på platser utanför stan. Idag är det växlande väder men ändå varmt.

 4. Blev galet sugen på kaffe nu av den där kaffebilden x) Jag som precis avslutat kopp 84376589764.. Bara att gå och göra en till 😀 x)

 5. Ska egentligen inte klaga på värmen. Men det är lite för varmt. Skulle behöva en rejäl regnskur som håller i sig bra länge så blir de bättre sen.

 6. Det blev en lyckad random bild 🙂
  Jag är också fenomenal på att ta dem men oftast blir de suddiga och på golv/mark eller mina fötter/ben… inte mycket att visa upp för världen 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: