Fotbad som Fredagsfokus.

Hej Hej.

Något som verkligen tar stryk på mig på sommaren är mina fötter. Nog för att de blir extra torra om vintern men på sommaren går de så mycket barfota och på hårt underlag att de blir trötta och ömma. Förra fredagen gav jag mig fotbad från Krusmyntagården i fredagspresent. Just idag passade det extra bra att sitta ute på altanen och göra fotbad med dottern.

Fotbad som Fredagsfokus.

Av alla de fokus stunder som jag nu haft på fredagar så är de då jag gör något extra lyxigt de jag uppskattat allra mest. Vet inte varför men det handlar nog om att unna sig något extra. Jo jag tänkte  ju byta fokus dag men det funkade inte alls, jag var för inkörd på att det är fredagar och så får det bli.

Fotbad ute på altanen i kvällssolen var lite lyxigt. Fötterna blev lugna och svala vilket var tanken. Lite synd om Tilda som fick stoppa sina fötter i en papperskorg. Alla våra hinkar är jordiga eller så har jag använt dem till att mura eller gegga med. Men om sanningen ska fram brydde hon sig inte ett skvatt.

27fot127fot227fot327fot4

Nu blir det kaffe och baileys bara för att det är fredag såklart.

7

 

22 thoughts on “Fotbad som Fredagsfokus.

Add yours

  1. Åh så mysigt! Jag går själv mycket barfota nu på sommaren och man vill ju ge dem lite extra kärlek nu när de anstränger sig så mycket! Det där såg ju riktigt mysigt ut. Tror jag ska fixa ett fotbad i kväll 😀 Hoppas ni får en underbar dag! 🙂 // Petra Elisabeth

  2. Åh aldrig fel med fotbad, hela min kropp skulle behöva sig en rejäl omgång. Helt trött efter allt målande..Åh Krusmyntagården på Gotland där har vi varit, så himla mysigt! Åk dit om du inte redan har varit där!
    Svar: Ja det är ju så himla gott ed tapas med! Åh vilken härlig morgondag du har framför dig imorgon med födelsedagsmiddag & allt. Haha men gud vilket namn på en restaurang!

  3. Jag hade torra fötter innan tills jag hittade grevinnans rum . De har jätte bra produkter o e så värt även om de kan va dyrt . Men ibland kan de dyra va bättre än de billigare .

    Men ser underbart ut o ha fotbad 😍 du är så påhittig 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: