Sol, bad och våfflor till lunch.

Hej.

Årets allra varmaste dag, 35 grader, jo jag tackar. Luften stod helt stilla även vid havet. När det för en stund blev molnigt kom alla knottmoln och attackerade många badgäster. Jag var mycket populär ibland knotten, hade gärna sett att det varit tvärtom men icke. Vattentemperaturen visade 23 grader det händer ju knappt i havet i Sverige. Hur har ni klarat värmen idag? T och jag badade och solade en stund innan vi åkte vidare för en våffellunch på Klockargården.

Varmt, svettigt och klibbigt värre.

27a27c

På tal om något som inte alls hör hit…

Mina nya naglar är så himla fina. Jag är så nöjd och belåten.

27b

Våffellunch på Klockargården.

Klockargården är ett GårdsCafé i Grödinge Kyrkby där man kan unna sig en nygräddad frasig våffla gjort på klassisk våffelsmet. Tilda och jag satt i en underbar lummig trädgårdsmiljö och mumsade. Jag valde en veckans specialvåffla med smaker från Italien. Mascsapone con fragola – mascarponebas. Toppad med färska jordgubbar & ljus sirap. Våfflan var kanongod. Dock fick vi vänta en ganska lång stund samtidigt som jag förstår det för det var fullt med folk och är nog så de flesta stunderna då detta ställe redan blivit en pärla för oss som bor i trakterna.

27j27h27i27d

Trädgården var fantastisk. Den påminde mig om farmors trädgård när jag var barn. Den trädgården som jag älskade att leka och ströva omkring i. Säger att det är min farmor som fött mitt trädgårdsintresse vilket jag tackar för såklart.

27e27f27g

 

5a

KRAM

 

One thought on “Sol, bad och våfflor till lunch.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: