Jisses så genomskinlig…..

Hej.

Till slut kom jag ut på en promis även idag. Det var på tok för varmt för mig att gå ut i den hetta vi haft idag. Tur för mig för när jag äntligen skulle bege mig ut på kvällen ville dottern följa med. Vi gick mellansvängen i skogen innan det började bli mörkt.

Jisses så genomskinlig klänningen är…..

Denna klänning har jag använt mycket i sommar för att den både är tunn, skön och lång. Dock har jag nog inte fastnat på bild i den tidigare eller så måste jag varit blind de gångerna jag kikat på bilderna för hua hua så genomskinlig den är. Hallo, mina vänner varför har ni inte sagt något? Bara så ni vet blir det inte flera resor utanför hemmet eller badet med denna klänning mera. Well well jag bjuder på min pinsamhet men lovar bättring av mig.

26juliA

Magin vid Uttran sjön fortsätter..

Ikväll blev det inget bad vid badbryggan. Tilda har varit iväg och badat hela dagen så suget fanns inte ikväll men en promis på bryggan blev det för oss så nog fick vi ta del av dagens magi.

26dd

20164622572187111254152_sbig

 ♥ Puss Puss ♥

11 reaktioner till “Jisses så genomskinlig…..

Lägg till

  1. Ser verkligen ur att vara en super skön klänning😍 Och ja, man undrar ju ibland då kläderna man bär ser genomskinliga ut på bild, har man verkligen inte märkt själv, känner så igen mig själv…

  2. Så vackra bilder. Och klänningen är också vacker. 🙂

    Jag tycker att det dessvärre är så att väldigt många kläder numera är genomskinliga – till och med solida bomullskläder som inte alls är menade att vara det. Av den anledningen har jag alltid linne under min top eller tunika och tigths eller cykelbyxor under klänningar. Varmt blir det. 🙁

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: