Jag kunde inte motstå….

Hej och Hallåå.

Har ni som jag svettats hela dagen? Jag älskar sol och värme det känner ni säkert redan till men idag är det på tok för varmt. Säkert också för att jag tillbringat hela dagen hemma. R målar om taken i halva huset och ena sonen målar utvändigt. Själv är jag snäll mot mitt öga en dag till lite på läkarens ordination men imorgon blir det havet igen kan jag lova.

Jag kunde inte motstå….

I min inkorg kom idag ett erbjudande som jag inte kunde motstå. Köp ett skal och få ett på köpet från Ideal of Sweden. Nu var det faktiskt ett tag sedan min telefon fick något nytt skal. Två för en är ju bara lite för bra för att vara sant. Det bästa av allt – det behövs inga koder utan är bara att välja och vraka ibland alla fina skal som de har i sitt sortiment. Att jag ville ha ett skal från Hannalicious kollektion hade jag bestämt sedan länge. Samarbetet mellan Ideal of Sweden och Hanna blev en stilren och klassisk design med en touch av lyx- Me Like på den! Dessa fina fick det bli till mig efter mycket velande på vilket extra skal jag skulle välja.

26aa

7

 

4 thoughts on “Jag kunde inte motstå….

Add yours

  1. Så snygga! 😀 Jag förstår att du inte kunde motstå. Blir själv sugen när jag ser alla plocka hem sina snygga skal där ifrån! Jag har själv vart inne några gånger och tittat ut några favoriter. Men tänker vänta tills jag har en annan mobil. Det är bara en tidsfråga innan min går sönder och måste bytas ut. Min mobil är närmare 4 eller 5 år nu haha 🙂 // Petra Elisabeth

  2. Alltid roligt med lite nya skal till mobilen! Ja det var så himla varmt så man visste inte vart man skulle ta vägen haha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: