Jag kunde inte motstå….

Hej och Hallåå.

Har ni som jag svettats hela dagen? Jag älskar sol och värme det känner ni säkert redan till men idag är det på tok för varmt. Säkert också för att jag tillbringat hela dagen hemma. R målar om taken i halva huset och ena sonen målar utvändigt. Själv är jag snäll mot mitt öga en dag till lite på läkarens ordination men imorgon blir det havet igen kan jag lova.

Jag kunde inte motstå….

I min inkorg kom idag ett erbjudande som jag inte kunde motstå. Köp ett skal och få ett på köpet från Ideal of Sweden. Nu var det faktiskt ett tag sedan min telefon fick något nytt skal. Två för en är ju bara lite för bra för att vara sant. Det bästa av allt – det behövs inga koder utan är bara att välja och vraka ibland alla fina skal som de har i sitt sortiment. Att jag ville ha ett skal från Hannalicious kollektion hade jag bestämt sedan länge. Samarbetet mellan Ideal of Sweden och Hanna blev en stilren och klassisk design med en touch av lyx- Me Like på den! Dessa fina fick det bli till mig efter mycket velande på vilket extra skal jag skulle välja.

26aa

7

 

4 reaktioner till “Jag kunde inte motstå….

Lägg till

  1. Så snygga! 😀 Jag förstår att du inte kunde motstå. Blir själv sugen när jag ser alla plocka hem sina snygga skal där ifrån! Jag har själv vart inne några gånger och tittat ut några favoriter. Men tänker vänta tills jag har en annan mobil. Det är bara en tidsfråga innan min går sönder och måste bytas ut. Min mobil är närmare 4 eller 5 år nu haha 🙂 // Petra Elisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: