Naglar och Kardemumma.

Hej.

Huga huga ögat mår nu bättre efter tips från ögonläkare att testa en kräm som skulle skydda mitt ögat och ta bort delar av smärtan. Så med världens kladdigaste öga med kräm i och tårar som rann gick jag till Malin för att fixa naglar med min cappucino i handen.

På tal om kardemumma…

Visst det är sommartid och vilket innebär vikarier tider men lite koll måste man väl ändå ha om man jobbar som barista på Espresso House. Denne hade ingen aning om vad kardemumma var eller om de hade det. Jag försökte försiktigt förklara att jag var övertygad om att de hade kryddan där de har socker, kanel och skedar. Enligt baristan så hade ingenting i som hette så. Jag gav med mig och väntade snällt på min cappucino. När kaffet kom lyfte jag fram kardemummaburken för att krydda mitt kaffe. Då får jag till svar att jag inte fick hälla sånt på mitt kaffe med en burk jag haft med hemifrån. Dagens skämt!!! Burken stod mycket riktigt där jag trodde denna skulle stå och burken är definitivt från kaffestället och inte hemifrån mig. Vilket Pucko rent ut sagt.

25d

Nya naglarna.

Nu är jag med nya fina naglar. Enkla och snälla för att vara mig. Ville inte göra för avancerade om något skulle hända med dem nu när Malin går på föräldraledighet. Håller mina tummar att dessa håller tills jag kommer till Malin igen. Tack bästa Malin för idag och all lycka till med bebisen. Vi ses snart igen. Naglarna blev så himla fina. Jag blev lika nöjd som jag alltid blir när jag är hos Malin och gör mina naglar.

25b25c

13 thoughts on “Naglar och Kardemumma.

Add yours

  1. Men alltså, va? Låter helt klart som en person på helt fel plats, skrämmande att inte ha koll på vad det är ens en gång i den branschen. Man slutar aldrig att förvånas. Och vad fina naglar! Blir alltid så sugen på att fixa mina när jag besöker dig härinne. Ha en fortsatt fin kväll! Kramar från mig <3

  2. Alltså naglarna är helt i min smak! Gillar verkligen färgen 😍
    Men vad märkligt av hon som jobbade att inte kunna det mest grundläggande!??

  3. Helt underbart med alla semestervikarier😂😂 Slutar inte förvånas tyvärr😊 Supersnygg färg på naglarna🌸

  4. Men helt fantastiska naglar i vanlig ordning på dig fina Kamilla! Skojar du sikken galning! Jag hade med en gång kontaktat chefen eller skrivit ett mejl & klagat!
    Svar: Men ja, underbart att ses när man pratats vid ett bra tag! Härlig tjej Lina! Ah gud är ju så himla tråkigt att måla!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: