Ny dag Nya naglar på G.

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Efter mycket om och men somnade jag till slut. Mitt öga gjorde så ont igår kväll att jag blev tvungen att få värktablett. Idag gör det inte ont längre som tur är men det är svullet och fullt. Så skönt att slippa värken kan jag säga.

Ny dag Nya naglar.

På min agenda idag står att fixa nya naglar. Kryss i taket att jag till och med har en plan för hur de ska se ut. Men det kan ändras på vägen för så brukar det ofta vara. Tänker mig lite åt denna färgen på naglar från Nailbybano.

Sötnosar har en fin lill lördag så hörs vi snart igen.

 

 

7 thoughts on “Ny dag Nya naglar på G.

Add yours

  1. Känner också att jag vill fixa mina naglar, det var kanske 8 år sen jag gjorde det. Vill gärna se en bild på hur dit öga ser ut idag😊

  2. Det är lite svårt att sova när det är så varmt så sov inte så bra. Alltid skönt med lite inspiration till hur naglarna ska se ut 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: