Döden i Grytan med La Familia.

Hej.

Svettigt värre var det att sätta sig i bilen och åka mot stan och Döden i Grytan för att äta med familjen. Jag hittade restaurangen på listan där de 10 bästa pasta ställena är rankade. William ville äta Italienskt och Marcel är en riktigt köttälskare. Döden i Grytan är en Italienskt ställe med kött som specialitet, där av föll dagens val på dem.

Döden i Grytan med La Familia.

Alla var riktigt hungriga så mycket prat blev det inte under middagen. W och R har meckat med Willes bil hela helgen och var slitna och trötta. Maten var bra men vi fick vänta lite för länge på maten kan jag tycka. Så många bilder blev det inte heller då även min mage kurade och väntade på mat. Men men nu har vi sett även det stället.

29re129res129res229res3

Golvet på Döden i Grytan tyckte jag verkligen om. Italiensk klinker i stilrena mönster är så snyggt.

29res4

Nöjd och belåten.

Jag är verkligen både glad och nöjd med klänningen som jag köpte på rean hos Lindex i Tyresö i veckan. Knälång, tunt tyg, luftig och väl värd priset 74kr. Bra fynd gillar vi ju allihopa eller hur.

29res629res529res6 - kopia

7

7 thoughts on “Döden i Grytan med La Familia.

Add yours

  1. Så gott det ser ut och låter😊 Jag tycker att det är svårt att hitta en restaurang som är riktigt duktig på att laga kött. Men när jag hittar en sån njuter jag😊

  2. Tycker själv att det blev en hel del bilder😊 underbart att testa på något nytt (grymt) nam på restaurangen. Och du var jättefin i klänningen❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: