Glass till badbrudarna.

Halloj.

Ännu en varm dag. Givetvis blev det en sväng till Sandviksbadet med Tilda. Det finns inte så mycket annat man kan göra i denna värmen än att bada. Vattnet på Sandviken är riktigt varmt. Idag var det mycket vågor vilket vi båda gillade och hoppade i långa stunder.

Jag går hellre en bit än att köra fast en gång till….

En grej gillar jag mindre med badplatsen på Sandviken och det är deras knöliga lilla parkering där bilarna blir inparkerade eller kör fast i tron om att de har en traktor. Eller av ren lathet precis som jag förra veckan när jag inte orkade gå från stora vägen ner. Nu går jag mer än gärna ner för att slippa det kaoset med parkeringen. Vägen ner är till och med lite charmig. Tänk vad fint man skulle kunna göra i ordning ödehuset som vi kallar det.

24a24b

Underbart…

Alltså jag kan knappt förstå att vi fortfarande har sommar på riktigt. Sommaren 2018 är vi nog många som kommer leva länge på. Tänk att jag badat som aldrig förr. Det händer ju liksom inte en vanlig Svensk sommar. Jag är grymt stolt över mig själv som blivit en badbrud eller tant. Struntar i vilket för bada är så skönt.

24c24d

Glass till badbrudarna.

Vi köpte med oss glass att mumsa på medan vi gick till bilen. Glassbåt är en gammal kär favorit glass som hängt med i flera flera år på mina favolista.

24e

7

6 thoughts on “Glass till badbrudarna.

Add yours

  1. Så mysigt ni verkar haft! Ja, denna sommar kommer nog många leva länge på! Vi behövde verkligen fylla på med D-vitamin efter den vintern som vi hade tidigare på året. Jag har också blivit en riktig badbrud denna sommar och brun är jag också! Jag har nog aldrig vart så här brun förut. Det har ju vart sol och värme sedan maj månad! Aa, denna sommar är verkligen speciell 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: