Jag erkänner mig skyldig.

Hej.

En av våra grannar har ett helt fantastiskt körsbärsträd på sin tomt. Grejen är den att väldigt många grenar växer in på vår tomt. De grenarna är fyllda av körsbär som bara väntar på att jag ska gå förbi och mumsa upp dem.

Växer grenarna in på min tomt så får man ta, visst är det så. Tror faktiskt att Magnus är glad att jag går förbi den sidan av tomten en gång i timman. Själv verkar han inte så sugen på de goda bären i alla fall.

Jag erkänner mig skyldig. Om det nu visar sig att jag pallade körsbär när grenarna är inne hos oss. Lovar jag någon bättring? Tyvärr inte eller kanske några dagar då. I natt åker jag och dottern till Gotland så då får trädet behålla sina bär.

19a19b19c

1078_sovgottdromsott

13 reaktioner till “Jag erkänner mig skyldig.

Lägg till

  1. Hahaha hänger det över på din tomt så varför inte 😉 Ni ska inte nedåt västkusten till i sommar? Saknar dej!
    Svar: Eller hur & goda vänner växer inte direkt på träd, så vi njöt verkligen!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: