Kvällsdoppet – nya rutinen.

Halloj.

Idag fick det bli en dag hemma vid. Det finns alltid en massa som ska fixas och donas med, Jag fixade med buskarna på framsidan för de började bli lite för vilda för vår smak. För mig stod även ett besök på vårdcentralen för att läkaren skulle kolla min höft innan han skickade iväg remissen till magnetröntgen.
Min sjukgymnast vill ha plåtar så hon och läkare kan se vad problemet kan vara så jag inte tränar fel och förvärrar häften.

Kvällsdoppet – nya rutinen.

Även idag så blev det en promis ner till badbryggan på kvällen. Att gå dit på kvällen har nästan blivit lite av en rutin. En bra sådan måste jag säga för det är så vackert att sitta där vid kanten och kika ut över vår fina Uttran sjö.

18a18b

Lurad blev R och fick hoppa i själv.

Så roligt när jag kikade på alla bilder som jag tog i smyg på R och T när de skulle hoppa i tillsammans. På bilderna syns lång väg att Tilda skulle fega ur så R fick hoppa i själv….Kameran ljuger ju tyvärr aldrig. Efter buset blev det bad för dem båda som tur var.

18d18c

evevning

Kram Kram.

19 thoughts on “Kvällsdoppet – nya rutinen.

Add yours

  1. Du kanske redan har skrivit det någonstans, men hade varit kul med ett inlägg om fota och hur du tänker kring när du fotar osv. <3

  2. Åh så mysigt med kvällsdopp! Jag ÄLSKAR kvällsdopp. Det är ett så mysigt avslut på dagen. Lycka till med höften också. Hoppas de hittar det som är fel 🙂 // Petra Elisabeth

  3. Låter verkligen så mysigt! Tog själv ett kvällsdopp för ett par dagar sedan och morgonen efter vaknade jag upp med feber så vet inte om jag vågar införa det som en tradition, haha!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: