Hejdå Vecka 28.

Godmorgon.

Måndagsmorgon och solen strålar redan från en klarblå himmel. Idag kommer det bli ännu en riktigt varm sommardag så det gäller att njuta fullt ut.

11

Veckans vackraste bild? Från Sandviksbadet.

11g

Veckans shopping? Jag har inte shoppat knappt någonting denna veckan. Det har varit för varmt för att tänka på sånt. Men ett nytt schampo fick jag med mig hem från stan igår. Plus att jag köpte biljetter till färjan – Tilda och jag åker över till Gotland en snabbis till helgen.
Veckans finaste? Kronan på bron till Skeppsholmen.

13ch3

Veckans överraskning? Att jag vågade bada i havet i år och inte bara en gång utan två på samma dag.

15c

Veckans grej?Att sitta på badbryggan i solnedgången.

15kk

Veckans feeling? Underbara Sommaren 2018 vad du levererar.

15a

Veckans roligaste? Tildas och min fredag i stan med museum, promisar lunch och mys.

13a - kopia

Veckans mysigaste?Att kunna gå runt och plocka hallon från buskarna här hemma.

10d

Veckans familjemys? Filmkvällen med T och W. Love to you.

Veckans godaste? Cheesecaken som Wille och jag mumsade i oss i helgen. finns inget godare om jag får välja.

15d

Veckans läskigaste? Lemonaden från Espresso House. Svalkade så skönt när jag gick hem igen från centrum.

12b

Veckans fredagspresent? Fredagsbubbel och min lilla favoritflaska.

13chaa2

Veckans fredagsfokus? Jag har funderat och bestämt mig för att byta dag på min fokusdag. För att på fredagar har jag min fredagspresent och att fredagar i sig ofta innebär mys och slappatid.  Onsdagar tycker jag passar bra med tanke på att det är mitt i veckan. Fredagsfokuset blev ett underbart spontanbesök på Leksaksmuseet i Bergrummet.

13d - kopia

Veckan Vill ha? Sol och ännu mera salta bad.

11b

Veckans finaste? Solnedgångarna vid Uttransjön.

13kv4

 

Kramis.

11 thoughts on “Hejdå Vecka 28.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: