Badbryggan ikväll igen.

Hej.

Inte förrän nu har jag tid att kika in och säga Hej. Egentligen har jag inte gjort så mycket men dagen har rullat på. Det är sommarlov i hela mig vilket märks i allt jag gör. Inget är så noga det får bli som det bli liksom.

Väntar och väntar är vad jag gör nu.

Jag ska snart ut och leka taxichaufför igen. Marcel och en kompis kommer till Stockholm Central mitt i natten. De har varit uppe i Sundsvall och hejat på AIK som spelade mot Sundsvall idag. Redan klocka 05 åkte de från kompisen i Mälarhöjden idag och är inte i Stockholm igen förrän snart. Galet tyckte jag men de var fast beslutna om att åka med AIK klacken på bortamatch. Snart drar deras hockey igång igen och då kommer inte finnas mycket tid till annat än hockey, skola, mat och sova. Tur att AIK vann även om målet kom i sista sista minuten.

15ff
Bild lånad av sonen.

De som spar de har..

Så var det verkligen för mig och Wille imorse. Igår kväll bakade vi cheesecake tills vi skulle kolla film tillsammans. Vi är två riktiga cheesecake nördar William och jag. Tänk er en hel kaka att dela på bara Wille och jag. Vi mumsade tills det var helt fullt i magarna. Bästa av allt att det blev kaka kvar så vi kunde få godaste fikat innan vi åkte mot stan vid lunchtid. Tilda skulle byta skor och Wille kikade på solbrillor men de han var ute efter fanns inte. Det var galet varmt i stan idag. Nästan öde i city vilket var en lite kuslig känsla.

15d

Badbryggan och kvällsdopp för Tilda.

Det är så mysigt att ha Uttran sjön på gångavstånd från oss. Badbryggan är charmig och använt flitigt av alla som bor här och har vägarna förbi. Tilda övade på snygga dyk och jag njöt av kvällssolen.

15gg15kk

7

6 thoughts on “Badbryggan ikväll igen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: