Bloggutmaning – Tjugo Frågor.

Hej.

Jag har hakat på en bloggutmaning som ”Mirre” har. Utmaningar är alltid roligt. Häng på ni med och glöm inte länka till Sweetwords.se.

7j

Vem står dig närmast? Jag själv. Är efter två inte alls roliga händelser inte den som delar mina tankar och känslor för mycket.

Vad är du mest nöjd med på dig själv? Mina tre underbara barn ♥♥♥.

Hur lång är du & vad väger du? 163 cm lång fick jag bli. Kilona på vågen visar alldeles för många för mig nu så jag behåller dem för mig själv.

Vilken manlig kändis tycker du är snyggast? Den är svår. Jag har alltid sagt Ronaldo men Kinnaman och Sverrir Gudnason ligger även bra till hos mig.

Vad är din högsta dröm just nu? Hitta lugnet och friden i livet på de flesta plan. Jobbar starkt på det just nu.

Vad tycker du inte är attraktivt? Ofräscha smutsiga män. Orena händer okej när man jobbar med händerna men privat nej nej nej för att sitta vid matbord med äckliga händer smutsig går fet bort. Snus ligger inte heller bra till.

Är du förälskad i någon? Tänk för att jag är det……

Bästa låten just nu? Vet inte tycker om många låtar. Pass får bli mitt svar.

Vilken är din bästa och sämsta egenskap? Min bästa är också min sämsta fick jag lära mig när jag gick på rehab på Bragé. Att alltid värna om andra människors välbefinnande och rätt är både och. Sämsta annars är att jag har dåligt tålamod.

Vilken är den godaste maträtten du vet? Just idag vill jag gärna mumsa grillad hallumi med en fräsch sallad och aubergineröra. Jag går nästan helt åt det vegetariska hållet nu förutom kyckling som jag äter men då ska jag tilllagat den själv. Köttfärs funkar också men som sagt då ska jag göra den själv eller att den tillagas här hemma.

Saknar du något extra mycket? Orken och lusten och min energi till livet. Drivet finns inte längre vilket är tråkigt.

Har du fått nya vänner som ersatt andra? Ja så är väl livet att man går igenom nya perioder och nya vänner kommer. Jag har som sagt blivit så jäkla blåst två gånger att jag ofta aktar mig för att knyta nya kontakter förrän jag känner mig tryggt med de eventuella nya.

Skulle du säga att du är attraktiv? Verkligen inte. Jag har ofta balla naglar men det är väl allt och de är ju fejk med gelé.

Skulle du säga att du är pengaberoende? Absolut så är ju samhället uppbyggt nu tyvärr. Pengar styr och ställer med oss alla på både gott och ont.

Trivs du med ditt liv & jobb osv? Just nu är jag inne i en period med förändring efter en hemsk resa med utmattningssyndrom och uppvaknade om varför jag hamnat där. Så nu längtar jag efter att hitta min plats i livet. Trivs är ett svårt ord. Jag trivs men är på väg mot nya mål.

Om du vore ett djur, vad skulle du va? En liten fågel som kunde flyga överallt och se allt vackert som vi som bara kan gå missar.

Är du beroende av sociala medier? Det är jag säkert eller det är jag.

Söker du mycket på Google och tror på det? Google är fantastiskt. Tror och tror allt i livet handlar om att kritiskt granska för att få fram sanningar.

Vilken/vilka är bästa serien enligt dig? Jag är verkligen urdålig på serier. Så jag säger pass för att jag inte följer och det var länge sedan jag följde någon.

Bor du i ditt drömboende nu? Jag vill mycket i livet. Uppleva allt och lite till. Jag är en stadsmänniska som vill ha båda bitarna. I dagsläget står Hammarbysjöstad högt upp på min drömma mig bort lista. Annars skulle jag gärna bo på Spanska Solkusten.

7

8 thoughts on “Bloggutmaning – Tjugo Frågor.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: