Det blev ännu en dag på stranden.

Hej.

Det är verkligen så det känns både tokigt och tråkigt att blogga om sol och bad varenda dag men det är det jag gör nu för tiden.

Det blev ännu en dag på stranden.

Efter att vår tjej vaknat packade vi in oss i bilen och åkte mot havet närmare bestämt till Sandviksbadet. Himmel och pannkaka vad underbart det var där idag. Det var så varmt att det nästan bara gick att vara i vattnet eller sitta vid strandkanten. Tre timmar var vad vi klarade av. Solen och värmen tar på mig verkligen. Nu sitter jag nästan helt däckad i fåtöljen och mår lite smått illa.

Tilda och jag badade, mumsade pannkakor till lunch och planerade vår Gotlandsresa till helgen. Skönt att det ser ut som om vi ska få bra väder. Det som är verkligen helt galet vilken sommar vi har i år.

16g

16h

16d16e16b

Det fanns en räddare i nöden idag…

När man ska parkera vid Sandviksbadet gör man det på en ängparkering. Längst in är denna riktigt gropig och det är nog egentligen inte tänkt att bilar ska stå där men det gör de ändå. Idag var det helt fullt med bilar när vi kom och det var strax efter klockan 11 så sena var vi inte med tanke på att när vi åkte hemåt stod det bilar längs vägen långt bort.

Hur som helst så tänkte jag att jag kunde nog stå som sista bil i mitten raden. Sagt och gjort. Det var hur gropigt som helst och jag gasade på för att komma över och ur. Kändes som om jag gjorde flera burn outs.

När vi kom tillbaka till bilen och skulle åka hemåt hade såklart flera mindre bilar gjort som mig. Så himla typiskt. Att backa var uteslutet då skulle vi kört sönder avgassystemet. Så fram var ända alternativet. Efter att jag och T övervägt hur vi skulle försöka kom en man fram och frågade om jag behövde hjälp. Om jag behövde hjälp. I en kvart höll vi på innan vi äntligen kunde köra framåt och hemåt.

Vilken räddare i nöden. Tusen Tack till dig som hjälpte mig genom att guida mig utan att krocka i någon.

16c

7

19 thoughts on “Det blev ännu en dag på stranden.

Add yours

  1. Otroligt så ljuvligt, vid stranden är där man ska vara dessa dagarna. Vi har svettat loss på Astrid Lindgrens istället

  2. Det är ju sommar och då får man skriva om strand+vad hur mycket man vill, de är ju en stor del av sommaren tänker jag!😀

  3. Det är ju sommar och då får man skriva om strand+vad hur mycket man vill, de är ju en stor del av sommaren tänker jag!😀

  4. Men va härligt !!
    Vi ska till kusten bästa vecka så hoppas de inte är massa varningar på stranden så man kan bada i havet:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: