Helt utslagen….tänk om jag…

Hej.

Jag är inte den som brukar klaga över värmen för jag älskar verkligen varma heta dagar. Men nu är det galet hett här i Stockholms trakten. För tredje dagen i rad har vi över 20 grader varmt. Det går inte vara ute om man inte är vid eller i vattnet typ hela tiden.

Helt utslagen….tänk om jag…

Allt det goda och underbara har alltid en baksida. Tänker att om jag är så här utslagen som jag är som varit vid och i havet halva dagen. Hur mår då inte alla gamla och sjuka av denna värme? För att inte tala om alla bränder som härjar. Snälla väderguden Tor vi behöver lite regn nu. To är främst förknippad med åskan, men är enligt den fornnordiska tron övervakade. Tor har även väderleken på sin lyra. Särskilt var han viktig för bönderna det var Tor som gav dem regn. Så vi får väl alla be lite extra till Tor i kväll för allas skull tänker jag.

Havet idag igen…fanns inte något annat alternativ.

Vi packade återigen in oss i bilen och åkte till havet. Tilda tog med sig en av hennes vänner som hon känt sedan förskolan. De två badade i stort sett hela tiden. Några gånger fick vi ropa upp dem för att äta lunch och dricka pauser. Till och med jag badade även idag. Jag måste satt badrekord i år. Tror inte jag badat så här mycket i Sverige en sommar på säkert över 25år. Grattis till badbruden Kamilla!

17b17c17a17e

7

15 thoughts on “Helt utslagen….tänk om jag…

Add yours

  1. Ja djuren och de äldre måste må jättedåligt i denna värmen. Jag reagerade jättemycket på att vissa hade sina hundar med sig på Astrid L – Värld. De flåsade ju extremt mycket. De var väl på semester de med så de var väl vackert tvugna. Man såg hur jobbigt det var för dem

  2. Samma värme här, jag gillar ju värmen såklart. Har inte heller badat så mkt som jag har gjort i år,hehe. Vi är värda en kanon sommar, men det är ju så synd om djuren. Vi tar inte med våra hundar någonstanns, utan konstaterar att dom har det bättre i hundgården, där det är skugga och svalt.
    Svar: Du har helt rätt Kamilla, välbehövligt med semester nu! Ja ledigheten har börjat bra hittills. Hoppas ni med får en skön sommar. Idag skall jag plantera om alla blommor inne så nu skall jag åka och köpa ny jord.

  3. Jag brukar också tycka om värmen men ibland blir det för varmt för mig. Lär ut och bada nån dag i denna värme 😂

  4. Om jag hade vart vid havet hade jag nog inte pallat att ligga på stranden.. hade mer fått vara i vattnet. Föredrar då å vara hemma 😉 dock fick vi massa regn igår och det regnar helt okej nu med 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: