Så skulle det inte vara…..

Halloj.

Har ni det som jag super varmt men molnigt? Jag blev besviken första gången denna sommaren på vädret vilket inte hör till vanligheten i år. Min onsdag var inställd på sol och lunch på badet och kanske kanske om jag fick feeling även ett dopp.

Varmt men molnigt…så skulle det inte vara.

Vi stannade några timmar och låg på stranden och lyssnade på ljudböcker. Det kändes lite konstigt då det nästan hela tiden singlade ner löv på oss. Nästan som om vi skulle legat där på stranden i början av september eller så. Solen och all torka denna sommar kanske har påskyndat processen hos växtligheten så att hösten kommer tidigare? Hoppas verkligen inte men allt som borde vara grönt är gulbrunt och sönderbränt. Det gäller att ta tillvara på alla underbara dagar som vi har och inte bara låta dem passera förbi.

Jag badade fötterna, ritade i sanden och lekte fotograf medan Tilda badade och gympade på stranden. Sommaren 2018 levererar även om solen inte ville kika fram så mycket idag. Alla har vi ju rätt att ha en mindre bra dag ♥.

11g11f11e11c11a11b

Vad har ni för er idag?

201702021457318236_sbig

Puss.

 

11 thoughts on “Så skulle det inte vara…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: