BuJo – den nya trenden!

Hej.

När vi var uppe i Övik förra veckan hittade T och jag Bullet Journal inne på Panduro. En Bujo är en kalender där du kan du organisera och planera ditt liv på ditt eget sätt. Lite som det var förr innan de flesta flyttade in sina kalendrar i telefonerna. Jag började skriva dagbok som senare blev kalendrar redan i årskurs 5. Alla finns sparade. En dag kanske jag ska skriva mina memoarer och då lär de behövas……eller inte.

Principen är enkel – du skapar din egen stil, symboler och saker som händer i ditt liv. På ett uppslag skriver du månad och numrerar, på nästa sida skriver du veckonummer överst och börjar designa din vecka.

Tilda blev sugen på en Bullet Journal men tyckte att startkittet var lite för dyrt där och då. Helt klart en bra sommarpresent som man kan fixa och trixa med de dagar solen inte skiner eller man helt enkelt vill göra något annat än bada, sola och hitta på bus utomhus.Jag själv skulle mer än gärna göra min egen för jag gillar att sitta och knåpa med kalendrar och bilder. Vem vet det kanske blir varsin till dottern och mig?

6b6c

Startkittet innehåller mycket bra saker som kan behövas om man ska få till sin egen BuJo som man önskar och vill.

Packages
Bilden lånad av Panduro.se

7

6 thoughts on “BuJo – den nya trenden!

Add yours

  1. Var så nära på att beställa en sån när jag behövde en ny kalender, men insåg att jag aldrig skulle bli klar med den. Jag älskar såna saker men det tar sån tid 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: