Jag har vuxit massvis.

Hej.

När man växer nu i vuxen ålder brukar det inte kännas så positivt för mig. Ända undantagen är då mina tre älsklingar vuxit i min mage men annars har det inte varit roligt att växa. Förutom nu då när jag växer både på Instagram med 500 följare på bara några månader. Bloggen växer också vilket är så roligt.

10a

Så till er alla som följer mig på mina sociala medier.

tack

Puss Puss

8 thoughts on “Jag har vuxit massvis.

Add yours

  1. Så kul Kamilla, du är så värd det du gör ett bra jobb!
    Svar: Tack Kamilla, värt att nämnas en gång för mycket än för lite. Ja det kan bero på det, men jag tycker mig se alla varianter på detta, dessvärre. Marknaden för oss andra som vill vara seriösa blir ju liksom förstörd iom detta.

  2. sj tycker jag de e jätte kul när man får fler följare på insta och fler besökare på bloggen 😀 😀 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: