Gråten i halsen….

Hej.

Sitter i bilen upp till Sundsvall och Örnsköldsvik. Höga Kusten snart kommer jag. Att jag fullständigt snöat in i ljudböckernas förtrollande värld måste jag erkänna, för så är det verkligen.

Gråten i halsen och tårar i ögonen.

Jag har precis lyssnat klart på en av de bästa böcker jag läst eller lyssnat på i detta fall. Gamgsterprinsessan av Helen Stommel Olsson som bygger på en sann historia. Om ni vill eller tänker läsa/lyssna på någon bok så är detta mitt tips. Boken är över nio timmar lång, lång men jag har varit helt såld av historien från första stund.

1E3CF943-BD91-4624-9F66-06601025E5B9

Jag känner mig helt matt och tom efter att jag lyssnat klart. Tur för mig att jag inte behövt köra bilen ännu. Tror att Storytel och jag kommer att ha en fantastisk sommar tillsammans.

En sommardröm från Indiska.

Glömde visa er denna ljuvliga klänning som jag sprang på inne på Indiska igår. Jag var bara tvungen att prova den och dansa lite i provrummet framför spegeln. Ni förstår väl varför? Hur som helst ligger denna sommardröm högst upp på min Vill ha lista. 

1A37545D-8ACB-41CC-A443-1F031EE32B8113292DAA-73AE-456A-916D-10781050763A

Ha det bäst.

❤️ Puss & Kram❤️

7 thoughts on “Gråten i halsen….

Add yours

  1. Åh grymt bra tips! Måste kika efter den i bokhandeln. Jag är den där människan som aldrig kommer lära mig att lyssna på böcker!
    Svar: Ja den är verkligen supermysig och helt perfekt! Grymt bra kvalitet med!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: