Dagens Vill Ha…

Hej.

Idag har jag legat och vilat mest hela dagen. Febern är borta men näsan är fortfarande tjock och täppt. Skönt att kunna ligga och vila mig på riktigt när jag är förkyld. Ljudbok i öronen och flera butiker har fått besök av mig idag. Elsa Leonie är en butik som jag tyckt mycket om i flera år. De har super fina plagg som inte hänger på alla andra. Just därför visar jag vad som hamnade i min varukorg. Varorna ligger fortfarande kvar och väntar på mig. Det är så härligt att plocka ihop vackra ting och plagg. Tyvärr var min veckopeng slut så nya kläderna får jag drömma om.

Dagens Vill Ha…

elsaleonie

  1. Hittar du HÄR.
  2. Hittar du HÄR.
  3. Hittar du HÄR.
  4. Hittar du HÄR.
  5. Hittar du HÄR.
  6. Hittar du HÄR.

dag1

KRAMIS.

15 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: