Allra finaste du…

Hej Hej.

Jag är fortfarande förkyld och halvhängig. Igår blev en lugn dag med mycket vila. Storytel har blivit lite av min sommargrej. Det finns inget som är så skönt och behagligt som att lyssna på ljudbok i lurarna. Särskilt när jag hittar en bra bok som verkligen griper tag i mig.

All in i lurarna.

Allra finaste du av  Erina Stene och Ebba Mörner lyssnade jag på igår tills sista ordet var uppläst. Klockan blev långt in på tisdagen innan jag kunde gå och lägga mig när boken var slut. En helt fantastisk bok som grep tag i mig från första stund. Det är en skön känsla att läsa eller lyssna på sådana böcker. Dagens bok tips får ”Allra finaste du” bli. Via Storytel kunde jag idag ge bort en ljudbok till en vän. Vänner håll öronen öppna så får ni se vem som får göra som jag och lyssna på ”Allra finaste du”.

2a

I flera timmar låg jag ute i hängmattan med tjocktröja och filt över benen och bara lyssnade. Lite småkallt var det allt men jag hade ingen lust att kliva upp ur hängmattan när jag var så inne i boken. Stundtals regnade det ganska friskt men under taket på altanen var det mer än okej under min filt i hängmattan.

2b

Idag väntar Sverigematchen, tvätten, kanske en fika och en promis.

Ha det gott och Heja Sverige!!!

Kram.

11 thoughts on “Allra finaste du…

Add yours

  1. Det är så bra med ljudböcker för man kan göra så mycket under tiden man lyssnar 😃

  2. Får hoppas att dom vinner 😀
    Har aldrig lyssnat på en ljudbok så kanske jag ska ge det en chans 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: