Testagram Juni boxen.

// Inlägg i samarbete med Testagram.se //

Halloj.

Igår hämtade jag ut månadens Testagram box. Att öppna boxen är lite som att öppna ett kinderägg. Ett paket som innehåller flera nya spännande produkter som jag får testa och därefter recensera på Testagram. se. Lite som lilla julafton som man ibland har i skolan eller ibland kompisgäng mellan kollegor. Då det köps överraskningar som man inte har en aning om vad de kan vara eftersom man inget önskat sig.Överraskningar är alltid roligt.

1a

Vi har upptäckt Juniboxen.

1c1d

Favoritprodukten fick bli Kullamusten som vi redan gillar och brukar köpa hem. Vi tycker mycket om must här hemma så favoritvalet var inte alls svårt. Kullamusten är en naturligt god dryck med frisk smak och väl avvägd balans mellan elegant syra och mogen sötma, en naturprodukt utan tillsatser.

testa

Plus till:

  • Bjäre chips och dip.  Gjord på svensk potatis, svensk rapsolja och bara naturliga smaker.
  • Grumme Golvvåtmoppar. Bara att fästa på moppen och städa. Kräver ingen skurhink, går snabbt & gör rent. Vi fick doften med såpa. Fräsch doft. Tyckte de var lite småtorra vilket jag upplevde att de inte funkade så länge utan jag fick byta våtmopp ofta. Mycket fräschare att använda än de som kan användas flera gånger om vilka jag tycker känns smutsiga.
  • Norr 07. Norr är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Riktigt god smak som släckte törsten på bästa sätt.
  • Duni Lunchservetter Brook. Servetter funkar ju alltid att få som överraskning. Dessa som låg i boxen var dessutom riktigt fina.
  • Salvequick Aqua Block. Plåster behövs alltid på sommaren då är det viktigt att de är vattenavvisande och låter huden andas samtidigt. Dottern har redan använt dem på badet och de satt kvar under hela hennes besök på badet.

Minus till:

  • Pepsi MAX Lime. Jag personligen är ingen cola tant och om och när jag dricker cola ska den smaka som originalet utan en massa konstiga varianter av smaker och.
  • Haribo Stardust. En påse med mixade sockrade lösviktsgodisar och allra flest av persikor godisen. Jag tycker inte om dessa socker chockar alls.

Tack Tack till Testagram som lät mig prova dessa spännande nya produkter.

Kram Kram.

// Inlägg i samarbete med Testagram.se //

6 thoughts on “Testagram Juni boxen.

Add yours

  1. Gillar testagram! Dom verkar även ha blivit bättre sen jag hade dem, antar att konkurrensen gör sitt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: