Regnet ändrade planerna.

Godmorgon.

Jag måste stängt av klockan imorse för jag hade i alla fall inte klivit upp när det var tänkt att jag skulle. Så därför fick jag boka om min läkartid i sista sekund till annan dag.

Regnet ändrade planerna.

Tilda och två av hennes vänner hade igår bestämt att de skulle sova över på vår stora studsmatta. De bäddade och fixade på trampolinen. Robert fixade med lampor till dem. Sedan kom regnet och slog bort de planerna som tjejerna var så laddade för. Tänk om och tänk nu sattes igång i raketfart inom mig. Vilket slutade i att de sov ute i solsängar och på soffan under taket på altanen istället.

Med facit i hand så tror jag att de är ganska nöjda ändå trots att regnet ändrade deras planer lite grann. Däremot så tror jag att de är trötta idag för så mycket som de skrattade i natt så borde de både vara supertrötta och ha lite magknip.

29a

5a

PUSS & KRAM.

7 reaktioner till “Regnet ändrade planerna.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: