För blåsigt för min smak.

Hej.

Min plan för dagen var att efter lite förmiddagsfix packa fikakorgen med matsäck och åka med Tilda till Sandviksbadet ute vis Skanssundet. Vi eller jag ville mot havet och att åka dit är närmsta hav hemma från oss. Sagt och gjort vi brummade iväg ochh såg verkligen fram emot en stund på stranden.

Väl framme var vi inte sena varken dottern eller jag att tjura ihop oss. Det blåste nästan storm på stranden. Det var så starka vindar att det ven om öronen. Verkligen super tråkigt när vi hade tänkt oss något helt annat. Däremot bestämde vi oss för att inte ge upp Sandviksbadet utan ge det ännu en chans – en bra dag utan storm.

Tjurade ihop oss och åt picknicklunchen hemma.

Jag skäms lite att skriva att vi tjurade ihop oss men det var precis vad vi gjorde. Den svenska sommaren så kan man ju säga men jag är bortskämd med sommarväder denna sommaren.

28d28a28b

Badade fötterna i alla fall.

Sandviksbadet är ett jättefint bad vid havet med fin härlig sandstrand och roliga vågor att hoppa i för dem som gillar vågor. Mina fötter som verkligen behöver få bli nylackade fick ett dopp i havet innan vi gav upp.

28c

braaaa

8 thoughts on “För blåsigt för min smak.

Add yours

  1. Det är typiskt att det inte blir som man har tänkt sig. Det ser underbart ut på bilderna i alla fall. Dock kan man ju inte se blåsten på en bild 🙂 Hoppas du får en bra kväll! 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: