Vem bjuder på blåbärspaj?

Halloj.

Jag bara undrar vem som varit i vår Vinterskog och plockat av alla blåbär redan nu. Hemma hos oss har vi blåbär som börjar bli mogna men skulle må bra av att få vara någon vecka till för att växa på sig. Däremot så fanns det inte många blåbär i Vinterskogen när jag och T gick en sväng i skogen idag. När jag säger inte många menar jag att de få som jag kunde hitta även kunde räknas på ena handen. Trist såklart tyckte jag som blev lite snopen att någon redan varit i skogen och plockat av alla bären. Jag bara undrar vem som jag ska gå hem till och mumsa blåbärspaj hos? Vem bjuder på gofika?

26b

Fel Fel Fel – skor.

Jag om någon som är en skogsunge borde väl veta att man inte tar på sig träskor när man ska gå i skogen. Tydligen föll all den vetskapen bort idag. Alltså att jag inte bröt benen med träskor i skogen idag är nästan lika konstigt som att någon redan roffat åt sig alla blåbär. Det var både första och sista gången med träskor i skogen även om jag nu har världens finaste och skönaste träskor så dög inte den klädseln.

26c

Skogen ger mig frisk nu luft att andas och leva med.

26d

Ha det bäst.

Vi hörs.

Kramis.

5 thoughts on “Vem bjuder på blåbärspaj?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: