Tapas Dejt med Hjärtat.

Tja Tja.

Ikväll blev det Tapas Dejt med ♥ på Tapas & Food. Tapas är så galet gott tycker jag. På Tapas & Food var jag och hade fredagsmys med syster tidigt i våras och tyckte att stället var så himla mysigt och familjärt. För mig har det blivit viktigt med känslan när jag går på café eller ut och tar ett glas eller äter gott. Jag vill känna mig bekväm och att det finns en genuin värme och familjär känsla på stället vilket upplever hos Tapas & Food.

26ff26gg26hh

Lite småglad en vanlig tisdag…..

Erkänner att det är en ganska skön känsla att vara lite småglad en vanlig tisdag mitt i veckan med någon man gillar lite extra. Däremot så går det inte mörka den känslan längre inför barnen. W konstaterade direkt att jag druckit lite för många glas vin…Sanningen är den att det blev ett glas cava och ett glas rött i magen som saknade både lunch och mellis. Så jag säger lagom men med alkopolisen här hemma var det bara att erkänna att visst blev det lite gott i glasen på tapas middagen. Men men jag bjöd mig själv på den glada känslan.

26ee26juni1

Ha det bäst.

Puss.

15 thoughts on “Tapas Dejt med Hjärtat.

Add yours

  1. Så mysig dejt! Tapas var längesen jag åt, men det är verkligen gott. Hoppas din dag blir fantastisk! Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: