Plötsligt gick all luft ur Tele 2 Arena.

Hej.

Vilken magisk stämning det var på Tele 2 arena ikväll ända fram tills det att Tyskland i sista sekunderna gjorde 2-1. Då gick all luft ur hela arenan. Det var bara sekunder ifrån att matchen slutat 1 -1 vilket jag tycker varit rättvist med tanke på målchanserna mot båda målen. Däremot tycker jag att Tyskland var det bättre laget men att Sverige hade många riktigt vassa  chanser. Extra roligt var det att vara hela familjen på Tele 2 och heja på Sverige tillsammans.

23fot223fot323fot623fot1

Jag tycker att det var straff för Sverige också när Berg blev nerdragen. Hur kunde domaren missa den? Okej men att sedan inte kika på domarfilmen från matchen var pinsamt tycker jag allt. Nu hoppas jag verkligen att Sverige kan överraska Mexico och vinna mot dem vilket jag tror är skitsvårt men inte omöjligt. Vad tror ni? Klarar Sverige ta poäng på Mexicomatchen? Jag hoppas och håller alla  mina fingrar och tår på onsdag.

23fot5

1078_sovgottdromsott

Puss & Kram.

 

12 thoughts on “Plötsligt gick all luft ur Tele 2 Arena.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: