Upp och ner på Gröna Lund.

Halloj.

Idag hade vi två på saker på To Do Listan först Gröna Lund och därefter Tele 2 och Sverige mot Tyskland på Storbildstv. Lite tråkigt var det att killarna inte ville hänga på men de är stora nu och det går inte tvinga dem längre.

Upp och ner på Gröna Lund.

Gröna Lund innehöll allt precis som de besöken brukar göra. Mycket karuseller, fullt med folk, fiskmåsar som svävar överallt där det säljs och kan ätas mat, många skratt, lotter, sockervadd och kill i magen. Robert och jag turades om att åka det med Tilda som vi vågade. De hemskaste fick hon allt åka själv.

23b23c23e23g23i23h

Kanske börjar jag bli för gammal för?

Hör ni…jag har i hela mitt liv varit mer vild än tam på nöjesfält enligt mina föräldrar och alltid åkt allt utan att knappt gjort en min. Helt orädd och nästan gränslös. Idag med alla mina år var första gången som jag kände att jag är nog lite för gammal för att uppskatta denna karusell. Insane var to much för mig idag. Kanske var det bra att jag kände efter när kroppen sa stopp till mig själv.  Kanske börjar jag bli för gammal för läskiga karuseller? Jag övar ju just nu på att känna efter vad jag tycker och tänker och sedan stå för min känsla och mina val så visst var väl känslan och beslutet att idag var det nog med de äckligaste attraktionerna efter mitt åk i Insane. Men som sagt jag gjorde det och dess  för innan åkte jag runt som jag alltid gjort. Insane är minst sagt en helt galen berg och dalbana.

23j

Hur som helst hade vi det mysigt på Gröna tillsammans.

Puss & Kram.

 

 

 

4 thoughts on “Upp och ner på Gröna Lund.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: