Nu får det allt vara nog…

Hej.

Nu får det allt vara nog på flera plan. Två saker har gjort mig riktigt upprörd idag och det är hoten mot en av Sveriges landslagsspelare efter gårdagens snöpliga förlust match. Visst kände vi alla en besvikelse när slutsignalen löd. För de flesta av oss stannar det där. Det tragiska är att förlusten inte slutade där utan att flera av oss som säger sig heja på laget Sverige gick till direkta hot mot en av spelarna i laget på dennes privata instagram. Det är långt ifrån okej. Sverige både vinner och förlorar fotbollsmatcher som ett lag då fotboll fortfarande är en lagsport och så säkerligen kommer vara för all framtid.

#ståuppförlagetsverige

23fot6

Nu får det verkligen vara nog….

Det som gick så bra med våra rådjursskydd trodde vi i alla fall. Men inte igår dansa två ringdans runt en busken på baksidan. Slet upp både plantor och mumsade i sig precis alla rosknoppar på baksidan. Idag eller natt var de på framsidan och härjade. Tycker bara det är så galet tråkigt när rådjuren till och med går upp på vår entrétrappa för att äta upp blommorna i krukan. Då har de verkligen gått för långt. Rådjur må vara söta på avstånd men inte alls fina, söta eller gulliga när de kommer in i människornas hem som det känns som när de är på trappor, altaner utan att visa någon som helst rädsla fast jag öppnar dörrar och skriker på dem att springa bort.

Tänker att  det kanske är dags för Botkyrka att göra något åt alla rådjur som finns i kommunen för det måste bara vara alldeles för många. Finns det något landskap som önskar lite rådjur så säljer Botkyrka ett helt gäng med glada busig och halvtama.

24b

Tröstar mig med vackra Pioner.

Tröstar mig med att pioner verkar rådjuren inte tycka om. Skönt att trädgården får ha några vackra blommor kvar i alla fall. Dessa rosa här hemma är helt magnifika. Så underbart vackra.

24a24c

Må så gott.

Puss.

 

14 thoughts on “Nu får det allt vara nog…

Add yours

  1. Alla dessa hot mot Durmaz, jag visste inte att det var en spelare som spelade i laget, nej men det är ju hela laget som är ansvariga för ”förlusten” så att säga, så fel att hota och ”hata” en spelare :/ Så tråkigt att det finns folk som gör så här :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: