Äntligen nya fina naglar igen.

Tja Tja.

Idag var det äntligen dags för mig att åka till Malin igen och fixa nya naglar. Som jag längtat efter nya naglar. Inom nagelbranschen finns det alldeles för många klåpare. Jag som kört på naglar i 10 år är nog en av de kräsnaste kunderna. Egentligen så är det så att jag  tycker att om man säljer en produkt, naglar i detta fall ska kunden få det denne betalar för. Visst är alla nybörjare men då ska det framgå och priset vara därefter. Jag hade otur sista gången jag gjorde naglar då jag gick till vad vad trodde var en bra salong. Det har varit stunder då jag själv funderat på om jag skulle utbilda mig till nagelteknolog. Lite har jag nog allt snappat upp under de år jag varit nagelkund. Den karamellen får jag klura på men det kanske vore något…skapande och kreativiteten är det inte fel på.

Äntligen nya fina naglar igen.

Att besöka Miss Elegance Sthlm och fixa nya naglar hos Malin är alltid lika trevligt. Min plan för naglarna var att de skulle bli knall fall blå och de blev de. Mina nya naglar är så galet snygga och jag är mer än toknöjd.

25f25e25d25c

Favorit i repris.

De har blivit en tradition för mig att alltid ta en god kaffe på Espresso House innan det är dags att slinka in och fixa naglarna hos Malin så självklart blev det gofika även idag. Cappucino hos Espresso House är den godast. Gissa om jag satt och njöt med min cappucino?

25a25b

Dags att ta tag i att hälsa på hos alla Bloggvänner.

Puss & Kram.

 

 

 

8 thoughts on “Äntligen nya fina naglar igen.

Add yours

  1. Vad fina naglarna blev! 😍 Vill också göra mina naglar, men kan inte ha det när jag jobbar. Får bli till hösten😊 Mysigt med fika också. Lite egentid🌸

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: