SEO – Sökmotoroptimering.

”Inlägget är i samarbete med Våning 18”

Hej.

Att google är världen största sökmotor känner de flesta redan till. 40 miljoner sökningar görs varje dag bara i lilla Sverige. Google har blivit en given start plats när vi vill söka efter något på nätet. Just därför känns det viktigt att som företagare komma långt upp på träfflistan av den sökning som en eventuell kund gör.

Söker jag efter ekologiskt kattfoder till exempel är det självklart att jag som säljare av ekologiskt kattfoder vill synas bland de första företagen för att få flera kunder och besökare till mitt företag. Detta gör ni med hjälp av SEO (Sökmotoroptimering).

seo-sokmotoroptimering

Hur fungerar SEO?

SEO delas in i tre element Analys, On Page och Länkstrategi.

  • Analys handlar om att ta fram de mest lönsamma söktermerna och räkna på  return of investment och konkurrens samt hur relevanta besökarna från sökordet är.
  • On Page handlar om alla de delar man förändrar på den egna hemsidan. Det är saker som sitens hierarki, navigering, sidornas rubriker och kvaliteten på texten.
  • Länkstrategi är arbete för att få länkar till sin sida, länkar är avgörande för hur bra sökmotoroptimeringen lyckas.

Våning 18.

Våning 18 är en komplett webbyrå som inte bara arbetar med sökmotoroptimering lokalt där de har sitt huvudkontor. Kunderna finns utspridda i hela Sverige och de arbetar  övergripande med sina kunders digitala marknadsföring. Våning 18 optimerar sina kunders hemsidor för att de ska få mer relevanta besökare och en bättre position på sökmotorerna, vilket i sin tur leder till fler kunder. Hos Våning 18 får företagen en SEO analys, åtgärdsplan samt en regelbunden rapportering.

Hur ligger ni till?

Hos Våning 18 kan ni enkelt få svar om hur ni ligger till google. Jag kan definitivt ligga bättre på google om jag själv får tycka och tänka.

seo

Ju högre upp ni som företag syns på sökmotorer desto större är chanserna att kunden väljer er. Om man vill synas på Google krävs att man använder sig av sökmotoroptimering. Våning 18 kan hjälpa företag att säkerställa att ni inte går miste om affärer. De optimerar sina kunders hemsidor för att få en bättre position och samtidigt mer relevant trafik till sin hemsida. Ökad trafik resulterar sedan i fler köpande kunder.

Kram.

”Inlägget är i samarbete med Våning 18”

 

 

8 thoughts on “SEO – Sökmotoroptimering.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: