Bästa bästa kvalitet på snittblommor.

Hej Hopp.

Det regnar fortfarande och har så gjort hela långa dagen. Inte så konstigt alls – det är ju midsommar imorgon och då regnar det oftast skriver jag fast jag vill skriva alltid. Sommaren då vi väntade Tilda var det sommar och sol senast  och jag tror att någongång i början på 2010 talet att det var ganska bra väder. Självklart kan jag ha fel men så minns jag midsommar genom de senaste åren.

Men på tal om något helt annat – regndroppar eller regnpärlor är allt bra vackra.

21c

Bästa kvalitet.

Idag mer än två veckor sedan Wille tog studenten kastade jag de sista blommorna han fick. De två buketter som vi köpte till honom måste varit bästa bästa kvalitet på snittblommorna för inte är det vanligt att snittblommor står mer än en vecka. Super roligt så klart. Kanske kan de hållit så länge eftersom de fått stå ute sedan den 5 juni då Studenten var. Hur som helst riktigt roligt med bra kvalitet. Mitt tips Snittblommor från Ica Maxi Botkyrka….

21d

Ha det gott.

Kramis.

7 reaktioner till “Bästa bästa kvalitet på snittblommor.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: