All in på väskor..

Halloj.

Det händer inte mycket i mitt liv alls denna veckan känns det som. Idag tog jag Tilda med mig en sväng till Skärholmen. Vi hade inga direkta saker vi varken skulle shoppa eller fixa så vi gick på må få. Vilket resulterade i att jag kom hem med en sommarklänning som jag kikat på innan från Bik Bok som nu var på rea.

Tilda gick all in.

Jag är förtjust i fina väskor och varit sedan urminnes tider känns det som. Så att Tilda skulle bli lika tokig som jag är inte alls konstig. De små äpplena faller ju ofta inte så långt ifrån träden..

Accent butiken hade superrea på flera fina väskor. Tilda behövde en ny skolväska. Sista tiden innan sommarlovet gick hon runt med min stora by Malene Birger väska som jag tyckte var på tok för stor för henne. Marcel behövde också en ny ryggsäck då hans gamla var så sliten att hans mamma kastade den. Jag fick lov att kasta den om jag fixade en ny till honom innan skolstarten. Just därför passade ju rean på Björn Borg väskorna mig extra bra idag. Som om det inte var nog blev det även en handväska till Tilda från Gina Tricot som var riktigt fin. Den påminner eller är en kopia av min grå Rebecca Minkoff. Ni som följer mig vet säkert redan att jag är ett stort fans av Rebecca Minkoff och hennes fantastiska väskor.

20d20e20a

Köttbullar till lunch på Ikea.

Det var länge sedan jag var inne på Ikea och lunchade men när T gav det stället som förslag på vad vi skulle äta lunch var jag inte alls sen på att nappa. Köttbullar med mos på Ikea är alltid lika gott. Vi har även blivit fästa vid Ikeas äppelmuster. Musten brukar säljas både i restaurangen men även i den lilla matbutiken inne på Ikea i en fin trälåda med flera olika smaker av äppelmust. Idag gick vi tomhänta ur varuhuset men mätta och belåtna i magarna.

20b20c

Må så gott.

Puss & Kram.

10 thoughts on “All in på väskor..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: