Min drömresa – Bora Bora.

” I samarbete med Bora Bora.se”

Hej Hej.

Visst är det väl så att vi alla innerst inne har något speciellt resmål som är vår drömresa. Jag vill uppleva och se många platser i världen men om det var så att jag bara skulle få besöka en plats till i livet skulle jag välja Bora Bora alla dagar i veckan.

Vet inte varför jag fastnat för just Bora Bora men jag tror att det kommer från årskurs 9. Då vi i svenskan skulle skriva en reseberättelse till en drömplats med en speciell person. Herre Gud tänker ni nu hur kan människan minnas sådana saker. Men det är så jag är jag minns och skulle jag inte komma ihåg så finns det gamla dagböcker från när jag gick i femman tills nu om man. Varför minns jag? Därför att jag satt och skrev ihop min reseberättelse tillsammans med min pojkvän som jag var tillsammans med i 9:an. Det måste varit något som eleverna i 9:an i Kalmar län skulle skriva. Då vi drömde oss bort och skulle bo ett år på Bora Bora innan vi flyttade hem och tog ta i livet igen. Minns du vår drömreseberättelse Peter?

551
Alla bilder är lånade av Bora Bora.se

four-seasons-resort-bora-bora-37270762-1490099636-ImageGalleryLightboxLarge-930x520

Hur som helst Bora Bora finns kvar i mina drömmar. En dag så ska jag åka till Franska Polynesien i Stilla havet. Just därför är jag så glad över att jag har ett samarbete med Bora Bora.se vilket gjort att min dröm om att resa till ön känns lite närmre. Något som jag tror att många söker när de ska ut på äventyrsresor är en resguide som visar på allt från hur man tar sig runt på ön till aktiviteter för alla. Att en reseguide innehåller information om boende, väder och klimat och restauranger och kaffeställen är självklart för de flesta. Den informationen är grunden för ett tryggt och bekvämt sätt att resa. Därefter brukar det ta stopp och vi turister får förlita oss på reseledare eller googla runt efter den information vi söker. Bora Bora.se har samlat all tänkbar information på en sida för att resan till Ön ska bli så bra så det bara går för alla som vill uppleva Ön.

bora 1

Tre saker som jag inte vill missa…

Självklart vill jag har sol och härliga bad och bara lycka och kärlek. Men därefter vill jag inte alls missa…

bora

  • Åka på fantastiska båtturer på  det kristallklara turkosa vatten som omringar Bora Bora. Många hade nog även önskat att få dyka bland delfiner och underbara korallrev men inte jag som är lite halvskraj för vatten eftersom jag är lite halvrisig på att simma.
  • Äta mat på de lyxigaste restaurangerna och beställa in galet mycket och gott bubbel. Det kostar att ligga på topp men en gång i livet ska jag får vara Queen of the Island.
  • Sova under bar himmel på stranden under en filt och titta på alla stjärnor. Somna och hålla handen med den som har mitt hjärta kärt.

”En gång kommer det stå Bora Bora på min biljett”

Puss & Kram

 

” I samarbete med Bora Bora.se”

 

 

6 thoughts on “Min drömresa – Bora Bora.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: