Jag är ingen vidare bra Caddy.

Hej.

Det blåser ordentligt här hos mig idag men jag ska inte alls klaga för solen skiner och det är lagom skönt. Idag hade jag det ganska tråkigt ni vet känslan när man inte varken har lust, ork eller kan komma på något roligt att göra. Så trist att jag tjatade med M ner till golfbanan bara för att få byta miljö.

Caddy på Golfbanan.

Caddy är inget för mig. På Golfbanan är alla tysta sammanbitna och det händer ingenting säger jag. Bara runt runt med sina klubbor och bollar. Wao vad häftigt att kunna säga att jag är lite mera action. Det låter som jag vore en fallskärmshoppare eller dykare kanske så är det inte och det vet ni ju alla som följer mig.

Skämt och sidor Marcel skulle vänta in R och hans vän för att hänga på dem de sista hålen på banan där av fick jag hänga med Marre tills att Robert och Robert kom och mötte upp Marcel.

IMG_E1024IMG_E1026IMG_E1028

Glassfika funkar alltid.

Efter att M stått en stund och slagit bollar och puttat på greenen satte vi och i solen och tog en glassfika. Den passade mig så mycket mera än att bära golfbag och hämta bortslagna bollar. Jag är ingen vidare bra Caddy!

IMG_E1029

Puss & Kram.

7 thoughts on “Jag är ingen vidare bra Caddy.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: