Jag behöver lyssna inåt.

Hej.

Sitter med kaffet och klurar på några samarbeten hur jag ska få till dem så de blir så bra som möjligt. Ibland går det hur snabbt som helst medan andra gånger behöver jag tänka till lite extra för att få en touch på samarbetet så det passar ihop med mig. Men nu är de på G och jag tror att de blir riktigt bra. Ibland behöver man eller jag lyssna inåt.

Jag behöver lyssna inåt.

Att lyssna inåt är att följa sitt hjärta vilket kan låta hur enkelt som helst men så är inte alls fallet. Lyssna till sin egen röst och kämpa emot alla de tusen röster som kämpar om herreväldet inom oss, är en kamp som som förhoppningsvis leder till en seger över jaget. Jag får bättre kontakt med mig själv, jag mår bättre och kan äntligen bli herre över ditt eget liv.

18a

Lyssna inåt är extra svårt för mig som är född högkänslig.  Högkänsliga  personer är mästare på att lyssna utåt. Vi fångar upp varje liten detalj som hörs, syns och känns, luktar och smak. Alla människor är utrustade med intuition och en känsla för vad som är bra för oss. Den klassiska regeln när det gäller alla förändringar är att lyssna till de inre signalerna och vänta in sig själv. Ha tålamod med andra ord vilket jag inte har mycket av. Jag som till och med blivit kallad för Speed av kollegor tidigare. Något som jag lärt mig av mina resor med utmattningssyndrom är att det inte går snabba på läkningen. Man behöver vänta in sig själv. Allt handlar om att respektera både min kropp och mig själv precis som jag är. Genom att bli sin egen allra bästa vän får vi alla någon som lyssnar, finns där och håller sin vakande hand över oss.

”Respektera dig själv och du får ett rikt liv!” Sanna Ehdin

dag1

♥ Kram ♥

 

5 thoughts on “Jag behöver lyssna inåt.

Add yours

  1. Du skriver så himla klokt och bra, som alltid. Glad att jag funnit din blogg och glad över att få byta några ord med dig ibland fina du. Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: