Så var jag brunett…

Halloj.

Jag vågade. Jag gjorde det. Nu är det klart. Jag färgade håret brunt hemma själv. Det var modigt av mig. Jag som annars brukar vara feg när det handlar om att mixa och trixa med håret hemma själv. Det handlar ju om att bestämma sig för saker. När de därefter ska ske är en annan fråga. Jag bestämde mig för att idag på förmiddagen skulle det ske – och nu är det klart.

Så var jag brunett…

Än så länge är det skönt att slippa alla röda toner som var i min hårfärg innan. De kändes bara fejk för mig och jag trivdes inte alls i den gamla färgen. Nu däremot blev färgen som jag förväntat mig och tänkt att jag ville den skulle bli.

16a

Får man eller jag säga att jag blev nöjd? Struntar i vilket för jag blev glad och nöjd nu när jag har brunt och inte någon fejkig röd variant som inte passade in på mig.

16f16g

Sötnosar – Ha en toppen dag. Så hörs vi vidare.

201702021457318236_sbig

Puss.

18 thoughts on “Så var jag brunett…

Add yours

  1. Du är verkligen superfin i brunt hår vännen!!
    Svar: Tack Kamilla, vi har verkligen haft en super resa! Mitt första reseinlägg är nu uppe!

  2. Svar: Ja, vi har verkligen haft en härlig semester. Tack, kommer komma massa inlägg framöver hoppas du inte tröttnar 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: