Söndagshäng i stan.

Hej.

Vet ni vad det ösregnar här hos mig och luften är så där härligt som den bara kan vara när det regnar. Jag blir nästan lite sugen på att ta på stövlar och regnkappan och gå ut och hoppa i vattenpölarna. Medan solen fortfarande lyste idag var vi inne en sväng i stan.

Lunch på Fridays i Kungsan.

Vi hamnade på Fridays i Kungsan som alla turister kändes det som. För att gnälla lite märktes det att semestern närmar sig då Fridays säkert hade hela sommarstyrkan på plats idag för nog var det lite virrigt och alldeles för många på golvet som inte visste vad de skulle göra eller skickade vidare till varandra. Serviceyrken har en regel som är viktigast att vara glad och serviceinriktad den hade inte alla lärt sig ännu.

Fridays är ett sånt ställe som bara ska leverera bra häng, sol på uteserveringen, glada människor och bra mat , vilket det gjort alla andra gånger jag varit där. Min vegetariska Quesadilla var smarrig och jag tror nog att alla var nöjda, mätta och belåtna när vi gick vidare.

17a

Runt runt på NK.

Idag var det lagom med folk för att snurra runt runt inne på NK. När vi gick förbi Franska Cafet blev jag så galet sugen på deras citronmarängpaj. Förr var det söndagsgrejen att äta lunch ute och avsluta med citronmaräng på Franska på NK, det var länge sedan nu men det var standard på den tiden.

NK

Tilda var med och ritade på en tavla i bokhandeln på NK. Den blir nog finare än finast när alla hjälpts åt med verket. Kul idé när alla ska hjälpas åt tycker jag.

17c

Dagens Vill Ha tarmen suger alltid lite extra när jag går runt inne på NK och drömmer mig bort. Hittade en dekoration med luftballonger som var hur fin som helst när de var många i en grupp. Tidigare har jag sett dem en och en såhär var de så mycket finare.

17d17f

Snyggaste skorna på länge som mer än gärna hade fått följa med mig hem idag. Tyvärr så gjorde de inte det – Trist!

Puss & Kram.

 

 

 

4 reaktioner till “Söndagshäng i stan.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: