Nu ska det bli av på riktigt.

Hej Hej.

Det är fredag mina vänner eller det är sommar. För mig spelar det inte så stor roll vilken dag det är idag alls om det inte vore för att på fredagar får jag present och en stund där fokuset ligger bara på mig och mitt välbefinnande. Just därför är fredagar LYX.

Nu ska det bli av på riktigt.

Något som jag velat länge är att färga håret ljusbrunt som var tanken när jag var hos frisören förra gången. Vet inte vad den frisören gjorde med håret. Håret skulle färgas med permanent färg ljusbrun som jag också hade när jag åkte från frisören. Men de måste fejkat färgen för den bruna nyansen försvann snabbt och blev till den jag hade innan. Fejkiga Frisören ligger inte högt på min Like Lista kan jag säga. Hur som helst min Fredagspresent denna veckan är hårfärg…..Nu ska jag väl bli brunett igen på riktigt…

15b15a

Fredagsfokus.

Idag har jag checkat ut från kökstjänst. Jag fick nog på allt ansvar som låg på mig med fyra personer som var hungriga eller hade saker på G vid olika tidpunkter. Tror att jag minst gjorde åtta timmar med kökstjänst och familjesysslor igår. Visst så är det i livet men jag behövde en paus och min är idag. Så när jag checkat ut idag har jag haft lurarna på och lyssnat på Karin Isberg igen. Hon är fantastisk och ger mig så mycket kloka tankar. Bra coachning och fantastiska böcker – Tack Karin. Jag gick ner till centrum för att köpa fredagspresent med Karin i lurarna. På väg hem köpte jag med mig en liter jordgubbar och gick i långsam takt och lyssna medan jag mumsade jordgubbar. Underbart när man gör som man vill!!!

15c

Ikväll blir det fotbolls VM match Portugal mot Spanien. Jag hejar självklart på Ronaldo och hans Portugal. När Wille och hans kompisar gick på lågstadiet och spelade mycket fotboll sa jag till en av Williams vänner att jag ville bli ihop med Ronaldo. Svaret från Thomas var att det var nog inte så svårt bara jag åkte till Portugal ich väntade utanför hans hus eller åkte till Spanien och hejade när han spelade match. Jag skulle bara säga:

-Hej jag heter Kamilla. Du är snygg. Ska vi bli ihop? Tyvärr får jag väl säga så har jag inte åkt till Portugal ännu så vi är inte ihop ännu heller men vem vet, snart kanske?

Ni har väl inte glömt att ni kan följa allt från VM på VM-fotboll.se.

♥ Kramis ♥

8 reaktioner till “Nu ska det bli av på riktigt.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: