Skolavslutning Broängen 2018.

Hej.

Nu har även vår yngsta gått på sommarlov. Jag hade äran för så kändes det nästan som att få följa med Tilda på avslutningen. För Tilda och hennes lilla kompisgäng var det en stor och jobbig dag. Två av tjejerna i gänget byter skola efter sommaren vilket var känslosamt även för mig som gömde mig bakom kameran.

Traditionsenliga avslutningen i gropen.

Precis som alla år hölls sångavslutningen ute i gropen på skolgården. Tal blandat med små barn som sjunger sommarsånger. Men framför allt precis som alltid urkasst ljud så ingen hör någon solosång eller knappt några tal. Jag var inte förvånad för så har det alltid varit i alla år som jag varit på avslutning i Broängen. Jag förstår inte varför skolor inte sjunger ”Den blomster tid nu kommer” längre. Sjungs den psalmen på era barns avslutningar?

13a13b

Tårkalas och Kramfest för N och E.

Alltså vilka fina tjejer och goda vänner de är dessa kompisar i klassen. Flera av dem har följts åt sedan förskolan så inte är  det konstigt att det blev ett tårkalas och en kramfest när tjejerna överlämnade gåvor och vackra brev till sina vänner som slutar i klassen. Skönt är att de bor nära och säkert kommer att träffa trots att de inte går i samma skolor längre. Tänker också att de digitala medierna kommer göra att deras vänskap fortfarande kommer leva vidare. Genom dessa medier håller vi alla kontakt med vänner och omvärlden. Lycka till nu N och E ni kommer att saknas när klassen samlas åter igen i augusti.

13c

13d

13e

Kompiskramar och Glad Sommar.

Efter alla tårar, kramar och fina ord till varandra tog jag med mig alla tjejer ut på Triangelgården för att fota dem tillsammans i kompisgungan. Inte det lättaste att få alla åtta kika in i kameran samtidigt men till slut så hamnade de alla på bilderna.

Glad Sommar nu alla tjejer. Ha en underbar sommar!!!

13g13h13i13j13k

29

Kramis.

13 thoughts on “Skolavslutning Broängen 2018.

Add yours

  1. på min sons skola gör de inte heller ngt mysigt. Men när jag gick i skolan så var de alltid i kyrka o sjöng olika låtar osv och de va jätte mysigt 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: