Det är nog min tid nu…..

Hej.

Hoppas att ni har det bra. Här skiner solen igen efter nattens och morgonens regn. Idag hade jag tid på Arbetsförmedlingen med min rehabkonsult. Nytt eller första besöket på ABF. Lite läskig känsla när jag åkte dit för man har ju hört den än hemska historien efter den andra om arbetsförmedlingen. Jag måste dragit vinstlotten för min handläggare var så himla bra och proffsig. Aldrig för har jag träffat någon som verkligen lyssnade och kom med bra förslag och drog i bromsen..

Det är nog min tid nu.

Ur allt hemskt kommer det oftast något bra. Så känns det verkligen just nu. Vet inte om ni kan förstå känslan när man går från en myndighet och man ler i hela kroppen. Den här personen tog mig på allvar med råge… Det kommer att bli så bra  – vad får bli en hemlis ett tag till. Tack snälla Åsa för din proffsighet. Det är nog min tur nu...var sak har sin tid. Lilla fröken Speed har blivit nedplockad på jorden denna veckan känns det som. Vilken tur för mig måste jag säga.

Min tid fortsatte hemma på altanen med kaffe, gotte och alldeles ny tidning. Min stund på jorden just idag.

12a

Dags att fixa ordning. Snart väntar Fmöte i hockeyn, lite småfix och öppen tittning på Tildas träning i kväll.

Ha en toppen dag. Vi hörs snart igen.

Kramis.

 

16 reaktioner till “Det är nog min tid nu…..

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: